Om Kreativ søm

Hei og hjertelig velkommen til Kreativ søm<3

Jeg tenkte ha et lite avsnitt som handler om den person som står bak butikken. Det kan altids være trivelig å få et ansikt på den man handler av:-)

Kreativ søm eies av meg, Elin Wåhlén. Jeg er 32 år (ja vel da, snart 33) og bor sammen med samboer og to barn noen mil sør for Trysil, Hedmark.
Vi bor på et lite småbruk med høner, katter og hund. 
Jeg utdannet lærer og jobber på en liten skole siden 4 år tilbake. 

Jeg er sånn at jeg har ca 100 hobbier, men sying er helt klart den største. Med det har også et stort interesse for stoffer og tilbehør kommet automatisk.

Jeg har lenge tenkt på en egen butikk og for en stund siden begynte jeg på etablererkurs, både for innvandrere (siden jeg er svensk) og for normenn.
Her skulle det læresxD Det var veldig bra kurs og jeg lærte masse! Nå var det bare å hoppe uti... vel, ikke riktig enda, vel? Det var jo litt skummelt ;-)

Den 14. november 2018 tok jeg mot til meg og startet bedriften. Jeg trodde da at butikken snart skulle være igang, men så blev det ikke helt. Det tok faktiskt ca et halvt år før meg å starte. 
Livet kom liksom imellom...

Men, når lengselen etter min egne butikk blev for stor tok jeg tak i saken; søkte om et lite lån som jeg fikk og da var jeg bare nøtt til å starte. Lurt, ikke sant?;-) Dette var ca en uke sidenx-D

Så her er vi nå. Med en nyåpnet butikk som jeg håper at dere vil like.

Det er ikke et fullt sortiment enda, fordi dette er en liten bedrift som jeg håper å få bygget opp mer og mer etterhvert. Men, jeg prøver å finne varer og leverandører hele tiden og kjøper in varer litt om litt.
Så kikk innom med jevne mellomrom. Plutselig har jeg fått in nye, spennende stoffer og sybehør:-)

Hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt.

Med vennlig hilsen, 
Elin